Lyssna på sidan Lyssna

Kast och Mika

Mikamottagning och KAST-mottagning, stödmottagningar för personer i sexuell exploatering och för köpare av sexuella tjänster. Mottagningarna finns i Sundsvall men målgruppen gäller hela länet.

KAST

KAST står för Köpare av sexuella tjänster. Det är en stödjande verksamhet för dig som vill sluta köpa sex och för dig som anser att du har ett problematiskt sexuellt beteende. Vi erbjuder rådgivning och individuella samtal. Hos oss får du stöd i att bryta destruktiva sexuella beteenden. Även du som är anhörig får gärna höra av dig.

Till oss är alla i Västernorrland välkomna, oavsett kön eller sexuell identitet. Kontakten med oss är kostnadsfri och du kan vara anonym. Vi har sekretess.

Kontakt
Telefon: 020-50 33 00
E-post: kast@sundsvall.se

MIKA

Mikamottagningen vänder sig till dig som har erfarenhet av sex mot ersättning, att skada dig med sex, eller har varit utsatt för människohandel för sexuella ändamål. Vi vänder oss också till dig
som har erfarenhet av sugardejting, har sålt filmer eller bilder.

Du är välkommen oavsett om du vill prata om svåra upplevelser, sluta sälja sex eller har andra funderingar kring din livssituation. Är du anhörig får du också gärna höra av dig. Mikamottagningen riktar sig till alla, oavsett kön och sexuell identitet. Vi erbjuder individuella samtal och hjälp med kontakt till andra samhällsresurser. Kontakten med oss är kostnadsfri och du kan vara anonym. Vi har sekretess.

Kontakt
Telefon: 020-40 00 04
E-post: mika@sundsvall.se
Stöd till dig som har
erfarenhet av att sälja sex
MIKA