Lyssna på sidan Lyssna

Sommarvikarie till äldreomsorgen!

Äldreomsorgen är kommunens största verksamhet och vi söker nu dig som vill jobba med oss under sommaren.

Denna e-tjänst kan du använda dig för att göra en förenklad ansökan. Du fyller i dina kontaktuppgifter och skriver lite kort om dig själv (tillexempel vad du gör idag och dina tidigare jobberfarenheter) och uppger var du helst vill arbeta.

I nästa steg kommer du att få ett e-post med möjlighet att göra ett språktest. Testet är en del av vår rekrytering- och introduktionsprocess. Det är för att hjälpa dig och oss. Vi ser det som en möjlighet för dig att visa dina färdigheter och för oss att identifiera hur vi bäst kan stödja din introduktion till arbetsplatsen. Testet kollar hur bra du pratar, förstår och skriver svenska. Det tar 20-45 minuter.

När du har gjort testet får vi veta hur vi bäst kan hjälpa dig att komma in i jobbet. När du genomfört testet kommer vi att kontakta dig för vidare dialog.

Klicka på länken här för att komma till en förenklad ansökan.

Skicka in din ansökan via E-tjänst här. Länk till annan webbplats.

Om arbetsplatsen

Är du redo att ta steget och göra en verklig skillnad denna sommar? Vi söker just nu engagerade sommarvikarier till Sollefteå kommun. Som sommarvikarie hos oss får du inte bara chansen att göra verklig skillnad för någon annan, ta del av gemenskapen på en arbetsplats, utan också ta del av den underbara naturen och friluftslivet som Sollefteå har att erbjuda.

Vår kommun är känd för sitt rika utbud av friluftsaktiviteter och kultur, och som medarbetare hos oss kommer du att få möjlighet att uppleva allt detta. Vi tror att arbetsglädje kommer från att känna att ens arbete är meningsfullt, och som sommarvikarie hos oss kommer du att spela en viktig roll i att upprätthålla och utveckla våra tjänster under sommarmånaderna.

För oss på Sollefteå kommun är det viktigt att alla våra medarbetare känner att de bidrar till helheten och att deras arbete spelar en avgörande roll i att uppfylla kommunens övergripande vision och mål. Som sommarvikarie är du en nyckelaktör i detta arbete. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team, där människor lever med stark framtidstro och en passion för att göra skillnad. Så om du är redo att ta steget och bli en del av vår dynamiska och inspirerande miljö, ansök idag om att bli sommarvikarie hos Sollefteå kommun. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi engagerade semestervikarier till Äldreomsorgens särskilda boenden och hemtjänst. Ett semestervikariat som undersköterska/vårdbiträde hos oss innebär att du möter personer som är i behov av din hjälp och ditt stöd. Du ansvarar för att ge ett bra bemötande, en god omsorg, stöd och service i den dagliga livsföringen.

Kvalifikationer

Vård- och omsorgsprogrammet är meriterande liksom annan vårdutbildning eller erfarenhet från arbete inom vården. Är du undersköterska behöver vi bevis om skyddad yrkestitel. Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med brukare och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner.

Många av dina arbetsuppgifter handlar om att kunna ta emot instruktioner och föra vidare information på ett korrekt och tydligt sätt. Om du har lärt dig svenska via SFI behöver du lägst ha klarat SFI kurs D.

Vi använder oss av språktest innan man går vidare i rekryteringen. För arbete inom hemtjänst krävs körkort för manuell bil. Du bör vara minst 18 år. Vänta inte med din ansökan! Vi behandlar inkomna ansökningar kontinuerligt och matchar med kompetens mot verksamheternas behov.

Anställningens omfattning

Semestervikariat under perioden juni - augusti.

För kontaktuppgifter och mer information se här, Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.