Lyssna på sidan Lyssna

Rekryteringsförmåner

Som anställd i Sollefteå kommun har du rätt till en rad olika förmåner. Som arbetsgivare är våra medarbetare hälsa och välmående viktigt och därför har vi utvecklat ett av kommunsveriges förmånligaste friskvårdsbidrag. Vi har också ett särskilt förmånligt rekryteringspaket riktat mot ett antal yrkesgrupper.

Samtliga förmåner kan du läsa om här. Har du några frågor kring våra förmåner kan du kontakta oss eller fråga vid jobbintervjun.

Rekryteringspaket

Sollefteå kommun har utvecklat ett särskilt förmånligt rekryteringspaket riktat mot ett antal yrkesgrupper såsom:

  • socialsekreterare
  • sjuksköterskor inom Hälso- och sjukvården
  • fysioterapeuter
  • arbetsterapeuter
  • civilingenjörer

Rekryteringspaketet har ett värde på 100 000 kronor.

Rekryteringspaketet riktar sig enbart till nyanställd personal och personal som inte haft en fast anställning inom Sollefteå kommun de senaste 12 månaderna.

 

35-timmars arbetsvecka och rätt till heltid

Arbetar du inom vården och omsorgen har du 35-timmars arbetsvecka som heltidsmått. Du har också rätt till heltidstjänst.

Friskvårdsbidrag

Som anställd har du rätt till ett friskvårdsbidrag på 2000 kr/år. Dessa kan du använda för alla aktiviteter som står listade på Skatteverkets lista över förmåner för friskvård.

Kostnadsfri åkning i Hallstabergets längdskidspår.

Personalbad

Alla medarbetare i Sollefteå kommun som vill får fri entré till Ramsele badhus och friluftsbad, Näsåkers badhus, Risöns tempererade bad i Sollefteå, samt Junsele friluftsbad.