Lyssna på sidan Lyssna

Arbetet med Sollefteå camping går in i en ny fas

Arbetet med den framtida utvecklingen av Sollefteå camping pågår för fullt. Nu går Sollefteå kommun ut med en informationsförfrågan till alla intresserade aktörer.

De intresserade aktörerna uppmanas att svara på ett antal frågor om hur de ser på campingens utvecklingsmöjligheter. Svaren kommer att vara en viktig del av marknadsanalysen och syftet är att få en överblick över marknadens syn på områdets utvecklingspotential.

Informationsförfrågan är ett första steg och är inte ett anbudsförfarande. Anbudsförfarandet kommer att starta efter att svaren från informationsförfrågan har sammanställts och analyserats.

Tillväxtchefen Mikael Näsström kommenterar,

- Målet är att skapa tillväxt genom att hitta en långsiktig aktör som har förmågan att utveckla Sollefteå camping. Informationsförfrågan kommer att ge oss ett underlag om vilka möjligheter som marknaden ser med Sollefteå camping.

- Informationsförfrågan är öppen för alla och svaren är inte bindande på något sätt utan utgör bara ett underlag i vår analys. Det är viktigt också att påtala att det inte är ett anbudsförfarande utan denna kommer att komma längre fram.

Informationsförfrågan går att hitta på www.solleftea.se/camping Länk till annan webbplats.