Lyssna på sidan Lyssna

Passbeskrivning

Bodybalans

BODYBALANCE™ är en blandning av Yoga, Tai Chi och Pilates. Noggrant strukturerade serier av rörelser och positioner med kontrollerad andning till modern musik. Klassen ger dig förbättrad flexibilitet, balans och styrka. Klassen avslutas med en avslappning/meditation. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Bodypump

BODYPUMP™ är en klass som fokuserar på uthållig styrka. Här jobbar du med skivstång och viktplattor. Du tränar upp styrka och uthållighet i hela kroppen på ett enkelt och roligt sätt till musik. Med fokus på låg belastning och högt antal repetitioner går vi igenom Ben, Bröst, Rygg, Axlar, Biceps, Triceps, Mage. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Bodystep

BODYSTEP™ är en modern och atletisk version av gammal hederlig step-up med ledorden energi, kraft och glädje! Enkla steg och rörelser sker på, över och runt brädan tillsammans med styrkeövningar, vilket gör att du tränar kondition, styrka och koordination. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Cirkelträning

En riktig genomkörare för hela kroppen! Högintensiv konditionsträning och tuff styrketräning. Vi arbetar i olika stationer med olika tidsintervaller. Kroppen utmanas med hjälp av redskap och egen kroppsvikt. Du anpassar intensiteten efter dina egna mål. Passet ger ökad kondition, styrka och förbättrad rörlighet. Här får du allt i ett och samma pass till peppande musik.

Core

Fokus på att stärka din core. Här stärker vi framförallt mage, rygg, bål och säte. Genom denna träningsform ökar du din kroppskännedom och skapar en bättre hållning och stabilitet till vardagen. Ett perfekt pass att kombinera med all annan typ av träning. Klassen passar både nybörjare och vana deltagare.

CXworx

CXWORX™ är ett effektivt pass till häftig musik med fokus på att stärka din core. Din core innefattar mage, rygg, ländrygg, höfter och skuldror vilket är muskler som har en stabiliserande funktion för kroppen. Ett skadeförebyggande pass där du tränar funktionell styrka som stärker hela din kropp. Du använder din egen kroppsvikt, gummiband och viktplattor som redskap. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik.

Cykel

Cykel är en effektiv och skonsam konditionsform som passar alla. Du kan anpassa klassen efter din egen förmåga och nivå. Här blandas raksträckor med branta backar, pulstoppar varvas med återhämtning och du kan välja mellan att sitta eller stå på cykeln. Det perfekta passet för dig som vill komma igång med din träning.

Cykel Watt

Ett cykelpass där du kan följa din egen utveckling på ett fantastiskt sätt. Watt är ett tillförlitligt mått på din prestationsförmåga och visar hur mycket kraft du utvecklar på cykeln. Passet passar alla oavsett bakgrund eller träningserfarenhet.

Cykel watt-test

För dig som vill ha ditt eget tröskelvärde till cykel watt-passen.

Functional moves

Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter passet känner du dig ordentligt genomtränad. Du får en komplett träning för din kropp – och det kommer att ge dig fantastiska resultat.

Funktionell träning

Teknikgenomgång följt av fullt ös för hela kroppen. Ett tufft pass där alla kan vara med och hitta sin egen utmaning. Klassen som stärker och förbereder din kropp inför vardagens alla utmaningar. Du tränar styrka, kondition, spänst, koordination, rörlighet & balans. Övningarna är utformade med ett syfte att förstärka kroppens naturliga och vardagliga rörelsemönster, både med hjälp av redskap och egen kroppsvikt. Denna klass är för alla och går att anpassa utefter din egen nivå.

Grit

GRIT STRENGTH™ får dig att ge allt och lite till. Du använder dig av egen kroppsvikt, skivstång och viktplattor för att maximera din muskelstyrka. Du kommer bli förvånad över hur mycket du kan tänja dina egna gränser med en coach vid din sida som peppar och motiverar dig genom hela passet. Liksom alla Les Mills program, släpps var tredje månad ny musik och koreografi.

Gympa

Ett härligt pass där vi tränar upp styrkan, konditionen, balansen, rörligheten och koordinationen till härlig och medryckande musik. Rörelseglädje i sin renaste form – kom du med!

Seniorträning

Vi tränar på maskiner i stationsform. Seniorträning är ett perfekt pass för dig som vill lära känna gymmet och våra maskiner, samtidigt som du tränar i grupp. En coach guidar dig genom passet, som personlig träning fast i grupp.

Step

I Step möts du av modern musik och roliga enkla rörelser, som sätts samman till en serie kombinationer, på, över och runt brädan. Du får kondition, styrka, koordination och balans – allt i ett! Övningarna kan göras lättare eller tuffare.

Tabata

Högintensivt pass där vi arbetar med korta intervaller på 20sek och vilar 10sek. En tabata innefattar åtta 20/10 intervaller vilket varvas under hela passet. Detta pass är 45min och innehåller både puls och styrkeövningar för hela kroppen. Övningarna varieras med vikter och kroppsvikt och du arbetar utifrån din dagsform.

Vattengympa

Träning i bassäng som ger dig kondition, styrka och smidighet. Du bestämmer själv belastning och intensitet vilket gör att denna roliga klass passar alla! Passet är till musik som blir svårt att låta bli att sjunga med till.

Yoga

Mjuka kombinationer av rörelser sammansatta i ett följsamt flöde. Här tränar vi både rörlighet, balans och styrka men även tålamodet och det egna sinnet. En plats för dig att få vara och känna allt i. En fin investering helt utan prestation.

Jinyoga

Text

Zumba

ZUMBA FITNESS® är en enkel dansklass där vi till latinska rytmer skakar höfter, rör oss till musiken och får massor med träningsglädje. Du tränar kondition och koordination i en mix av latinamerikanska dansformer och musik blandat med enkla koreografier till de senaste hitsen. Koreografin är lätt att följa och passar perfekt till just den låten som strömmar ur högtalarna just då, efter en låt är det dags att börja med en ny – med en helt annan koreografi.

Kontakt