Lyssna på sidan Lyssna

Golvläggare

Är du intresserad av att jobba i ett hantverksyrke som växer? Ta då chansen att söka till vår nya lärlingsutbildning som Reveljen startar tillsammans med Bergs Golv.

Du kanske vill växla inriktning inom byggbranschen, har en tidigare utbildning som behöver kompletteras eller har andra praktiska erfarenheter men vill växla yrkesbana. Nu har du möjlighet att utbilda dig till ett yrke i en bransch med goda framtidsutsikter. Du kommer att, tillsammans med en handledare, lära dig grunderna på en arbetsplats och tillsammans med yrkeslärare från Sollefteå Gymnasiums byggprogram får du de nödvändiga teoretiska kunskaperna.

Planerad start: Hösten 2024

Studiemedel: Utbildningen är på heltid och berättigar till studiemedel från CSN

Behörighet: Godkänt betyg i svenska/svenska som andraspråk på grundläggande nivå. Yrkets karaktär ställer dessutom krav på god fysik.

Löpande antagning.

För mer information och ansökan: Kontakta Magnus Davidsson, kontaktuppgifter hittar du längre ned på sidan.

Om utbildningen

Utbildningen är upplagd som lärlingsvux, det innebär att du läser största delen av utbildningen på en arbetsplats där du har en handledare som stöd. Du kommer att, tillsammans med din handledare, lära dig grunderna på en arbetsplats och tillsammans med yrkeslärare från Sollefteå Gymnasiums byggprogram får du de nödvändiga teoretiska kunskaperna.

Kurser som ingår i utbildningen (med reservation för förändringar):

  • Husbyggnadsprocessen
  • Husbyggnad 1
  • Husbyggnad 2
  • Husbyggnad 3
  • Golvläggning 1
  • Golvläggning 2 - våtrum
  • Golvläggning 3 - trä och laminat

Kontaktperson lärlingsutbildning

Magnus Davidsson

Utbildningssamordnare vuxenutbildning

Telefon: 0620-68 22 48

Mobil: 070-714 35 55

E-post: magnus.davidsson@utb.solleftea.se