Boka tentamen

Om du studerar på distans vid något av landets högskolor eller universitet har du möjlighet att skriva din tenta på Reveljen.

Från den 17 januari till den 20 februari kan vi tyvärr inte ta emot några externa elever/studenter för att skriva prov eller tentamen hos oss på Reveljen. De nya rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, gällande riskreducerande åtgärder vid examinationer, gör att vi har tagit detta beslut eftersom vi i vår verksamhet bedömer att vi inte med säkerhet kan efterfölja dessa.

Vi håller oss uppdaterade på nya allmänna råd, rekommendationer och restriktioner och hoppas kunna välkomna er för att skriva prov eller tentamen inom en snar framtid. Om vi behöver förlänga uppehållet ytterligare efter den 20 februari så meddelar vi det här på hemsidan.

Viktig information

Du behöver kursansvariges godkännande och kan sedan boka tid hos oss via vår e-tjänst längre ned på sidan. Du ansvarar själv för kontakten med din skola angående tillåtelse att skriva tentamen på annan ort och att skolan i god tid skickar tentamen via e-post eller post.

Ange de fullständiga kontaktuppgifterna som du finner under "Kontakt" till din skola när du anmäler om tillåtelse att skriva tentamen på annan ort.

Tentamen skickas till:

reveljen@solleftea.se

eller

Reveljen, Nipan 2, 881 52 Sollefteå


E-tjänst för tentamensanmälan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.