Här finner du en lista över ansökningsblanketter till de utbildningsformer som Reveljen erbjuder

Grundläggande nivåPDF

Gymnasial nivåPDF

Särskild utbildning för vuxnaPDF

Utbildning i svenska för invandrarePDFVilken dag hade vi engelska och när börjar egentligen svenskan? Schema över stora delar av Reveljens utbildningar finner du lätt här på webben

Se schema (komvux och sfi)länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Se lokalschemalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Du vet väl om att du kan skriva din tenta på Reveljen om du är student? Kontakta först utbildningsansvarig och boka sedan upp en tid för tenta hos oss.

Boka tenta!

Välkommen till Reveljens pressida!

Nyhetsbrev december 2017PDFHär hittar du lättillgänglig information om kommande akitiviteter på Reveljen, meddelanden och bilder för olika medier och press.

Under länkarna nedan kan du läsa Reveljens pressmeddelanden månadens nyhetsbrev och informationsblad för kommande aktiviteter.

Skriv tabellbeskrivning här

Pressmeddelanden

Prenumerera på "Nytt från Reveljen"

 

Du som redan är inloggad på Facebook kan direkt ta dig till Reveljens Facebooksida för att ta del av vårt facebookflöde för aktuella och kommande aktiviteter under hösten 2017 och våren 2018. Givetvis hoppas vi på att du trycker på Gilla knappen och följer samt gillar våra inlägg.

Skriv tabellbeskrivning här

Nyhetsbrev Juni 2PDF018


Har du frågor om någon kommande aktivitet på Reveljen eller behöver du tillgång till bilder? Då är du välkommen att kontakta Pernilla Andersson som jobbar med kommunikation och marknadsföring.

 

För verksamhetsinformation är du välkommen att kontakta Maria Modin som är verksamhetschef på Reveljen eller Jens Berglund som är enhetschef för högre utbildningar. Kontaktuppgifter finner du under "kontakt".

 

Publicerad: 2019-09-03

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice