Montageledare El, Vattenkraft

ONE-nordic logotyp

I rollen ansvarar du för nedanstående områden: Du kommer att arbeta i olika konstellationer inom ett dynamiskt team bestående av montörer, servicetekniker, ingenjörer och projektledare.

Arbetet är mycket fritt, omväxlande och självständigt med stort tekniskt innehåll. Tjänsten innebär att självständigt samt tillsammans med andra driva montage i projekt och underhåll inom vattenkraften, både stor- och småskalig.

Som montageledare planerar du och leder större och mindre projektuppdrag i Skandinavien, men deltar även aktivt i arbetet själv. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Ingå i anbudsteam för små samt stora projekt och där ansvara för installationsutförandet - Delta, leda och koordinera alla aktiviteter på site i samband med installation, provning och slutförande av projekt - Utföra uppdrag på ett affärsmässigt och lönsamt sätt - Stötta ingenjör vid provning och felsökning - Leda översyner samt sammanställa och leverera provnings- och installationsunderlag till projektledare - Kontinuerlig kundkontakt i projekten

 

Ansök senast 25 november. Ansökningarna ses över löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum så vänta inte med din ansökan.

Starta automatiskt artikelbyte
Pausa automatiskt artikelbyte