ADVEN

ADVEN logotyp

På Adven drivs vi av att ta fram morgondagens vatten- och energilösningar som främjar företag, människor och miljön. Vi strävar efter att vara en del av lösningen på klimatförändringarna, och vi tror att vi kan göra skillnad med varje hållbar lösning som vi utvecklar, bygger och driver tillsammans med våra kunder.

Adven är en ledande leverantör av hållbara vatten- och energitjänster i Norden och Baltikum. Vi levererar fjärrvärme på 21 orter i Sverige, från Staffanstorp i söder till Sollefteå i norr. Genom användning av biobränslen, återvinning av rester från närliggande skogar och spillvärme från lokala industrier skapar vi värme som sprider sig längre än hemmets väggar.

Vi har stort fokus på att ha en säker arbetsmiljö, vårt mål är noll arbetsplatsolyckor och en säkerhetskultur i världsklass. Hos oss lär man sig alltid någonting nytt och man uppmuntras att ta del av de utbildningsmöjligheter som finns på företaget.

Adven i Sollefteå Kommun

Vi är uppdelade i tre regioner och i region Norrland driver vi i dagsläget 20 energianläggningar, främst inom fjärrvärme. På Adven i Sollefteå Kommun arbetar sju medarbetare och vi samarbetar även med externa partners. Vi har verksamhet i Sollefteå, Långsele, Näsåker, Junsele och i Ramsele. Regionens huvudkontor ligger i Sundsvall. Hos oss arbetar bland annat projektledare, drifttekniker och ingenjörer.

Vi är ett växande företag och letar alltid efter duktiga medarbetare som vill vara med och sprida värme i kommunen.

Starta automatiskt artikelbyte
Pausa automatiskt artikelbyte