Kvarnå Trädgård

Kvarnå Trädgård är en besöksträdgård i hjärtat av Västra Ångermanland. Där odlas och förädlas bär och grönsaker i äkta mathantverksanda.

I stora växthuset finns över femtio sorters tomater och på friland och i övriga växthus växer allt möjligt ätbart som förädlas och säljs i gårdsbutiken. Här kan du ta dig en avkopplande kopp kaffe i solen på uteserveringen medan barnen spelar ett parti kubb eller leker i lekstugan. För den odlingsintresserade är det fritt fram att strosa runt i såväl trädgården som tomatväxthuset.

Gårdsbutiken och caféet är fyllda med säsongens delikatesser med stort fokus på egen- och närproducerat. Där kan du avnjuta en fika eller en lättare lunch. För dom som tycker om att röra på sig finns en fotbollsgolfsbana, en perfekt familjeaktivitet för alla åldrar.

Ett par gånger om året fylls trädgårdens område med glada besökare för olika evenemang. Äggjakt, Rabarberfestival och Soppfestival är några exempel på tillställningar som arrangeras.

På området finner du som besökare även Kvarnå Surdegsbageri och Kvarnå Hantverksvinäger där du som besökare bjuds in att upptäcka vissa delar av deras produktion vars slutprodukter finns att köpa i den gemensamma gårdsbutiken.

För dig som anländer med husbil finns även två stycken ställplatser tillgängliga, ta kontakt för mer information.

Läs mer om Kvarnå Trädgård på deras webbsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Bild på trädgården i Kvarnå