Bra att veta

Bokköp

Bokköp sker hos Anneli Eriksson på Studietorget, en trappa upp i byggnad 8.. Ta med boken vid betalning. Observera! Vi kan inte ta betalt via kontokort, utan du kan endast betala med kontanter.


Har du inte växel? Då finns det en uttagningsautomat vid ICA Nära Remsle, som ligger 5-10 minuters gångväg från Reveljen.


Cafeteria

Fika och lättare mat finns i Cafe 8:an som du finner i byggnad 8. Där finns även ett mindre kök och flera mikrovågsugnar där du kan värma mat som du tagit med dig hemifrån.


Datorer

På Reveljen finns flera datorutrustade grupprum och även datorer du har möjlighet att låna över dagen, om du har behov av det. För att kunna använda datorer krävs användarnamn och lösernord som du får av Reveljens IT-tekniker. Kontakta även dem om du vill låna en dator. Teknikerna finner du en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration".


Trådlöst nätverk/Wifi

För att få tillgång till Reveljens Wifi måste du kontakta våra IT-tekniker som hjälper dig att komma igång.Reveljens tekniker sitter en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration".


Grupprum

Det finns flera grupprum som du kan boka för att använda till studier. Bokning av grupprum görs genom Reveljens administration på 0620-68 22 53/68 27 37/68 22 90.

Publicerad: 2020-03-24

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice