Studie- och yrkesvägledning

Hos Reveljens studie- och yrkesvägledare kan du få hjälp att planera dina studier och upprätta en individuell studieplan. Du kan också få information om vidare studier, behörighetsfrågor och studiefinansiering.

På grund av coronaviruset har vi inte någon drop-in men du kan enkelt kontakta våra studie- och yrkesvägledare via telefon eller e-post. Kontaktuppgifter till studie- och yrkesvägledarna hittar du till höger på sidan.

 

Våra studie- och yrkesvägledare har drop-in tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan klockan 10.00 och 12.00. Då kan du komma med enklare frågor och de pratar med så många de hinner med. Övriga tider är det bokning som gäller. Du bokar genom att maila eller ringa, kontaktuppgifter finns till höger på sidan. För att säkrast få svar, är det bäst att du ringer mellan klockan 08.00 och 08.30.


För att ditt samtal med studie- och yrkesvägledare ska bli så bra som möjligt är det bra om du förbereder dig. Skriv gärna ner de frågor och funderingar som du har. Ta även med dina betyg från tidigare studier.


Infoteket - bläddra i utbildningskataloger från hela landet

Infoteket är en öppen besöksplats för dig som är vuxen och behöver information om studier, utbildningar och studiefinansieringar. Här har vi bland annat samlat broschyrer och utbildningskataloger från universitet, högskolor, folkhögskolor och yrkeshögskolor.

Publicerad: 2020-05-08

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice