Bra att veta

Sjukanmälan och frånvaro

Sjukanmälan och frånvaro görs till läraren.


Cafeteria

Fika och lättare mat finns i Cafe 8:an som du finner i byggnad 8. Där finns även ett mindre kök och flera mikrovågsugnar där du kan värma mat som du tagit med dig hemifrån.


Datorer

På Reveljen finns flera datorutrustade grupprum och även datorer du har möjlighet att låna över dagen, om du har behov av det. För att kunna använda datorer krävs användarnamn och lösernord som du får av Reveljens IT-tekniker. Kontakta även dem om du vill låna en dator. Teknikerna finner du en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration".

 

Om du bara vill kolla din e-post eller snabbt komma ut på internet finns det i byggnad 2 entré samt längst upp i byggnaden några datorer som inte kräver några inloggningsuppgifter. På dessa datorer kommer du även åt Nationalencyklopedin.

 

Trådlöst nätverk/Wifi

För att få tillgång till Reveljens Wifi måste du kontakta våra IT-tekniker som hjälper dig att komma igång.Reveljens tekniker sitter en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration".

 

Grupprum

Det finns flera grupprum som du kan boka för att använda till studier. Bokning av grupprum görs genom Reveljens administration på 0620-68 22 53/68 27 37/68 22 90.

Publicerad: 2019-10-16

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice