Bra att veta

Här har vi samlat information om vad du som student eller elev vid Reveljen behöver veta.

Öppettider

Reveljens lokaler står öppna mellan kl. 07:45-16:30, måndag till fredag. Övriga tider behövs passerkort.


Skriva tenta

Om du studerar på distans vid något av landets högskolor eller universitet har du möjlighet att skriva din tenta på Reveljen. Du behöver du kursansvariges godkännande och kan sedan boka tid hos oss. Boka tid för tentamen genom att använda vår e-tjänst.


Grupprum

Det finns flera grupprum som du kan boka för att använda till studier. De flesta grupprummen är utrustade med dator, whiteboard och är möblerade för 3-6 personer. Bokning av grupprum görs genom Reveljens administration på 0620-68 22 53/68 27 37/68 22 90.


Datorer

På Reveljen finns flera datorutrustade grupprum och även datorer du har möjlighet att låna över dagen, om du har behov av det. För att kunna använda datorer krävs användarnamn och lösernord som du får av Reveljens IT-tekniker. Kontakta även dem om du vill låna en dator. Teknikerna finner du en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration".Trådlöst nätverk/Wifi

För att få tillgång till Reveljens Wifi måste du kontakta våra IT-tekniker som hjälper dig att komma igång.Reveljens tekniker sitter en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration". Kontaktuppgifter finner du under "anställda".


Utskrifter och kopiering

Varje dator på Reveljen är kopplad till en skrivare. Utskrifter är i dagsläget kostnadsfria. Skrivare finns i byggnad 2,4 och 8.


Videokonferens

På Reveljen har du även möjlighet att se föreläsningar som ges via videokonferens/telebild. Boka tid genom att kontakta administrationen på Reveljen.


Cafeteria

Fika och lättare mat finns i Cafe 8:an som du finner i byggnad 8. Där finns även ett mindre kök och flera mikrovågsugnar där du kan värma mat som du tagit med dig hemifrån.


Publicerad: 2020-03-12

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice