Öppna föreläsningar

En av våra välbesökta föreläsningar på Reveljen.

Under hösten arrangerar Reveljen återigen en serie intressanta öppna föreläsningar. Föreläsningarna är gratis och, som det hörs på namnet, öppna för alla - endast anmälan behövs. Vi bjuder dessutom på en smaklig frukost i samband med varje föreläsning.

Föreläsningar - hösten 2019

OBS! FULLBOKAT!

3 oktober - "Coachande förhållningssätt - en föreläsning om bemötande".  

Vi börjar med Sara Molarin, ledarskapscoach, personalchef, socionom och föreläsare.Den 3 oktober kan vi höra hennes föreläsning "Coachande förhållningssätt - en föreläsning om bemötande".  Den handlar om att använda ett coachande förhållningssätt i samtal och möten med människor som står inför en utmaning. Att genom närvaro, aktivt lyssnande och kraftfulla frågor öka motivation, ansvar och förmåga att sätta mål.


17 oktober - "Vad händer i centrum? Den här morgonen får vi besök av centrumutvecklaren och projektledaren Kristina Heneryd. Kristina är norrlänningen som efter många år söderöver numera bor och verkar i Sollefteå.  I sin föreläsning "Vad händer i centrum? berättar hon om stadskärnans förvandling, handeln i förändring och om projektet "Centrumutveckling - aktörer i samverkan för ökad attraktion i Sollefteå centrum".  


OBS! FULLBOKAT!

24 oktober - "Elevinflytande i gränslandet mellan didaktik och makt".  Vi avslutar hösten med Linda Eriksson, doktorand och verksam vid Mittuniversitetets lärarutbildning som gjort en studie i rubrikens ämne. Didaktik kan definieras som vetenskapen om alla faktorer som påverkar undervisning och dess innehåll. Elevinflytande är mångsidigt och förväntas bidra till att förverkliga skolans kunskaps- och demokratiuppdrag. Studien baseras på Lindas observationer och samtal med lärare och elever i tre olika grundskolor. 


Frukost serveras från kl. 07.30, föreläsningarna börjar kl. 07.45 och pågår ca en timme. Vid alla föreläsningar håller vi till på Reveljen, byggnad 4, Nipanområdet Sollefteå. Anmälan sker endast via webbanmälan som du finner under "länkar", välkommen!Publicerad: 2019-10-23

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice