Snart sista ansökningsdag för kurser på grundläggande nivå!

Om du vill börja studera platsbundna kurser på grundläggande nivå vid komvux i Sollefteå, med start den 12 augusti, är det nu hög tid att lämna in din ansökan.

Sista ansökningsdagar

För dig som ska göra nivåtest för placering i rätt delkurs är sista ansökningsdag 24 maj. Nivåtesterna kommer att genomföras 10 och 12 juni. För dig som redan vet vilken delkurs du ska börja i, eller som är klar med en delkurs och ska påbörja nästa är sista ansökningsdag 20 juni.   


Studie- och yrkesvägledning

Behöver du hjälp med din ansökan är det bra om du bokar tid hos en studie- och yrkesvägledare så snart som möjligt. Du bokar genom att maila eller ringa. För att säkrast få svar, är det bäst att du ringer mellan klockan 08.00 och 08.30. Du kan även komma när de har  drop-in på tisdagar, onsdagar och torsdagar mellan klockan 10.00 och 12.00, men då kan du bara komma med enklare frågor och de pratar med så många de hinner med.


Kontaktuppgifter till våra studie- och yrkesvägledare hittar du under "Länkar". Där kan du också läsa mer om studier på grundläggande nivå.

 Publicerad: 2019-05-13

Skribent:

    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice