Reveljens lokaler stängs p.g.a. Coronaviruset

Idag har regeringen fattat beslut att rekommendera alla gymnasieskolor, kommunala vuxenutbildningar, yrkeshögskolor, högskolor och universitet att från och med onsdag den 18 mars 2020 gå över till distansundervisning.

Vår huvudman Sollefteå kommun har beslutat att följa regeringens rekommendation. Detta innebär att Reveljen kommer att hålla stängt så länge rekommendationen gäller. Planerade aktiviteter såsom till exempel informationstillfällen, föreläsningar, tentamensskrivningar och sammankomster kommer inte att genomföras.


I möjligaste mån kommer Reveljens utbildningar att föras över till distanslösningar via dator, telefon eller sms. Kontakta din lärare eller utbildningsledare för mer information. De elever som redan studerar via distansanordnare påverkas inte, förutom i de fall där nationella prov eller prövningar ska skrivas. I de fallen rekommenderar vi att man kontaktar sin utbildningsanordnare för mer information.


Även fast lokalerna är stängda finns naturligtvis vi på Reveljen tillgängliga via telefon eller mail för att ge information om studier eller hjälpa till med administrativa eller tekniska ärenden. Kontaktuppgifter till oss hittar du här.


Hitta mer information om Coronaviruset:


Sollefteå kommuns hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samlas viktig information och länkar som är bra att hålla koll på.

Du som har frågor kring hur detta påverkar CSN och studiemedel hittar information på csn.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

krisinformation.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster hittar du information från myndigheter om Coronaviruset.

folkhalsomyndigheten.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om utvecklingen av Coronaviruset.


Vi håller oss fortlöpande uppdaterade om regeringens rekommendationer och kommer publicera ny information så snart vi har den.

Publicerad: 2020-03-18

Skribent:

    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice