Lärlingsutbildning - bilskadetekniker


Har du stort intresse för bilar och framförallt att jobba med skadade fordon? Då är det här en utbildning för dig!

Tillsammans med Lidström & Enqvist Service AB och Bilbolaget Nord AB kommer Reveljen att starta en lärlingsutbildning mot bilskadetekniker. Utbildningen genomförs till största delen på företaget där du har en anställd som handledare, men även med lärare som Reveljen tillhandahåller.

 

Du kommer att få kunskaper inom chassi – och karosserikonstruktionens uppbyggnad och funktion, vilka krav det finns på dess säkerhet och komfort och inte minst hur viktigt det är att hålla en hög servicenivå och ha ett bra bemötande gentemot kunder och medarbetare.

 

Kompetensen som bilskadetekniker efterfrågas av branschen, vilket ger stora möjligheter till anställning efter avslutad och godkänd utbildning. Innan utbildningsstart kommer det att genomföras studiebesök på företagen då det finns möjlighet att fråga mer om yrket och vad det innebär. Utbildningsorter är Sollefteå och Härnösand där 2 respektive 1 plats kommer att finnas.

 

Kontakta Magnus Davidsson på magnus.davidsson@utb.solleftea.se eller 070-714 35 55 om du har frågor eller vill ha hjälp med att göra en ansökan.

 

Välkommen på informationsträff den 19 februari kl. 18.30 på Reveljen, byggnad 4, Nipanområdet Sollefteå

 

Sista ansökningsdag: 8 mars

Planerad utbildningsstart: 6 aprilPublicerad: 2020-01-16

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice