Bra att veta

På bilden syns ingången till en av Reveljens största lärosalar i Byggnad 4.

Ansökan 

10 augusti och 19 oktober - kursstarter grundläggande kurser hösten 2020.


Sista ansökningsdagar:


Kursstart 10 augusti - sista ansökningsdag 7 juni.  

Kursstart 19 oktober - är sista ansökningsdag 27 september.

 

För kurser på distans via anordnarna Exlearn Education och Hermods har vi startdatum 10 augusti, 14 september, 19 oktober, och 23 november. Sista ansökningsdag är tre veckor innan startdatum. 


Frånvaro/sjukanmälan
Anmälan om frånvaro görs till respektive lärare.

 

Cafeteria

Fika och lättare mat finns i Cafe 8:an som du finner i byggnad 8. Där finns även ett mindre kök och flera mikrovågsugnar där du kan värma mat som du tagit med dig hemifrån.

 

Öppettider och passerkort

Reveljens lokaler står öppna mellan kl. 07:45-16:30, måndag till fredag. Övriga tider krävs passerkort.

 

Datorer

På Reveljen finns flera datorutrustade grupprum och även datorer du har möjlighet att låna över dagen, om du har behov av det. För att kunna använda datorer krävs användarnamn och lösernord som du får av Reveljens IT-tekniker. Kontakta även dem om du vill låna en dator. Teknikerna finner du en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration".


Om du bara vill kolla din e-post eller snabbt komma ut på internet finns det i byggnad 2 entré samt längst upp i byggnaden några datorer som inte kräver några inloggningsuppgifter. På dessa datorer kommer du även åt Nationalencyklopedin.

 

Trådlöst nätverk/Wifi

För att få tillgång till Reveljens Wifi måste du kontakta våra IT-tekniker som hjälper dig att komma igång.Reveljens tekniker sitter en trappa upp i byggnad 2. Följ skyltarna som är märkta "Administration".


Grupprum

Det finns flera grupprum som du kan boka för att använda till studier. Bokning av grupprum görs genom Reveljens administration på 0620-68 22 53/68 27 37/68 22 90.

Publicerad: 2020-03-24

    Ingen giltig användare vald.
    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice