På gång hos Kulturskolan

Nu kickar vi igång grupper i dans, musik, bild och film samt teater och körer.  Du som fått plats och du som väntar på plats läs informationen på denna sida.

 

Kvällsgrupperna i Dans börjar i nästa vecka. Startdag är måndag 4 september och som vanligt på Gudlav Bildersskolan med ingång från pennorna.

 

Brev har skickats till alla antagna.

 

Du som inte tänker börja dansa trots att du blivit antagen måste mejla in din avbokning. Då får elev i Danskön din plats.

 

Filmkursen startar med Informationsmöte torsdag 7 september i Galaxen, översta våningen på Hullsta Gård. Där får du besked om tider, grupper och innehåll.

 

Brev har skickats till alla antagna och du som inte tänker vara med måste mejla in din avbokning snarast.

 

Bildkursen startar med Informationsmöte fredag 8 september i Galaxen, översta våningen på Hullsta Gård. Där får du besked om tider, grupper och innehåll.

 

Brev har skickats till alla antagna och du som inte tänker vara med måste mejla in din avbokning snarast.

 

Körerna Luna Cantus, Stella Cantus och Galaxia Cantus börjar sin verksamhet tisdag 19 september. Platsen är, precis som förra läsåret, översta våningen på Hullsta Gård och i Galaxen.

 

Brev har skickats till alla antagna.

 

Musik - Våra lärare arbetar nu med sina scheman med elever som redan spelar, ev. skolbyten och respektive skolors scheman. De har också börjat titta på elever som står i kö.

Så fort det är klart med detta meddelar lärare dig som elev om tid och plats.

När alla tider och antagningar är klara skickas brev om detta till målsman. 

 

Barndans och Pyttedans liksom Teater är under planering och så fort allt är klart med tider och övrig info så skickas brev ut.

Publicerad: 2017-08-31

Skribent:

    Ingen giltig användare vald.

Medborgarservice