Nya lektionstider för Bilden och Filmen

Lika kul som förra året men med vissa justeringar i schemat. Det är med glädje vi kan konstatera att antalet sökande till bild- och filmkursen fortgår men vi jobbar samtidigt på att få in så många som möjligt från kölistorna.

Bild- och Filmkursen har i år många sökande och med en större spridning på både åldrar och kunskapsnivå. Vi behöver därför skapa en till filmgrupp och på grund av det slänga om lite i schemat för övriga kurser.
Mer info om grupperna finner du under respektiv flik här på hemsidan i meny till vänster under "kurser och grupper".


Bildkursens tider

På bildenkursen kommer det att erbjudas två alternativ beroende på hur många vi i slutändan blir. Det är därför viktigt att du, som blivit antagen till kursen, går in på hemsidan under e-tjänster och bekräftar din plats samt mailar läraren om vilken lektionstid som passar dig bäst. I nuläget finns det två lektionstillfällen men det kan komma att ändras i takt med att bekräftelser på antagning respektive uppehåll i kursen lämnas in. Om du inte snarast bekräftar din plats riskerar du att strykas från deltagarlistan och platsen går vidare till nästa person på kölistan.Detsamma gäller för filmkursen.
Om du inte lämnar önskemål på lektionstillfälle på Bilden kommer vi utgå från att det inte spelar någon roll vilket av dom två det blir.

Bild 1, åk, måndagar eller onsdagar kl 15.20 - 16.20Filmkursens tider


Film 1, åk 4-6, tisdagar kl 14.30 - 16.30

Film 2, åk 7-9, tisdagar kl 17.00 - 19.00


Film 3, Avancerad, måndagar kl 17.00 - 19.00Mer information samt önskemål om lektionsdag och avregistrering går det bra att maila niklas.blomquist@solleftea.se
Publicerad: 2019-09-05

Skribent:

Medborgarservice