Nipcolorrace 23/7

Den 23/7 är det dags för Nipcoloracet, det roligaste loppet i Sverige.

Loppet startar på Risön klockan 12.00 och går från Risön till Stadsparken.


Du kommer att passera ett antal stationer innehållande färg, vatten, skum och andra hinder. Målgången är stenplattorna framför scenen i Stadsparken. När väl
alla är där startar vi ett gigantiskt färgparty.


I det här loppet kan alla delta. Du behöver inte heller genomföra alla hinder utan du går i din egen takt och gör det du vill och tycker är roligt.


Vi bryr oss inte om din prestation eller vem som kommer först eller sist. Utan allt handlar om att ha kul! Du ska ha haft så roligt när gått i ”mål” att du vill göra om hela loppet. Roligast vinner med andra ord.


Tänk på detta,


För effektens skull vill vi gärna att du har på dig en vit/ljus T-shirt men tänk också på att du kommer att bli rejält blöt av skum och vattenhinder.

Sätt inte heller på dig din favorit T-shirt eller ditt finaste plagg.


Färgen vi använder är färgsatt majsstärkelse. Färgen är ofarlig men inte särskilt god att äta i större mängder. Färgen är lätt att tvätta bort och räkna med att du kommer att behöva duscha och tvätta dig själv från topp till tå när vi är klara. Har du nyligen blekt håret så kan det bli så att håret kommer att få en nyans av färgen.


Till alla små rekommenderar vi starkt att man har med sig solglasögon för att skydda ögonen. En rekommendation är att ta med vattenflaskor och handdukar.


 


Publicerad: 2017-07-10

Skribent:

Medborgarservice