Läsfest på Nobeldagen

Ingalill Mosander

Vi på Sollefteå bibliotek vill fira Nobeldagen och litteraturen med en läsfest. Måndag 10 december 12.30 bjuder vi på bubbel, snittar och boktips i Tornrummet, Sollefteå museum. Då har vi en timme på oss att ladda upp inför livesändningen från Kulturmagasinet i Sundsvall med Ingalill Mosander.

Ingalill Mosander har blivit välkänd för svenska folket som bokrecensent i SVT-programmet Go'kväll. Genom åren har hon inspirerat stora mängder läsare och hennes kännetecken, de alltid välmanikyrerade röda naglarna, är vida omtalade.

Ingalill Mosander är journalist och arbetar numera på Aftonbladet. Hon har tidigare arbetat på bland annat Dagens Nyheter, Veckojournalen och Expressen. Tidningen Svensk bokhandel utsåg henne år 2006 till "Sveriges mäktigaste journalist i bokbranschen".

I sitt framträdande, webbsänt från Kulturmagasinet i Sundsvall, kommer Ingalill Mosander att prata om glädjen och vikten av att läsa och naturligtvis får vi boktips. Kom och få inspiration till eget läsande och tips på julklappsböcker. I år blir det många hårda paket under granen!

 

Vi bjuder på bubbel, snittar och boktips
Måndag 10 december kl. 12.30-13.30

Livesändning från Kulturmagasinet i Sundsvall med Ingalill Mosander
Måndag 10 december kl. 13.30-14.30

Fri entré!

Publicerad: 2018-12-01

Skribent:

Medborgarservice