Apotekshuset - konst och kultur

Apotekshuset från gågatan. Röd tegelfasad med tinnar och torn.

STÄNGT!
Med anledning av den ökade smittspridningen i vår närhet har kommunens krisledning fattat beslut om att Apotekshuset Konst & Kultur håller stängt med omedelbar verkan tills nya direktiv inkommer.

Upplev en kulturskatt i Sollefteå stad!

Intressanta utställningar komletteras med evenemang, bildverkstad för pedagogisk verksamhet, workshops och "prova på" kvällar.

Våra utställningar och aktiviteter ska visa på bredden, där konstens alla former, uttryck och arter synliggörs. Kvalitet, innovation och tillgänglighet genomsyrar verksamheten och vi ska fungera som en samlingspunkt och kulturell arena.

Följ oss på sociala medier!

Facebook: Apotekshuset - konst och kulturlänk till annan webbplats
Instagram: Apotekshus1länk till annan webbplats

Aktuellt

15/4

Apotekshuset – konst och kultur har sedan mitten av november 2020 varit stängt för publik. Nu börjar vi äntligen se en ljusning och hoppas på att kunna öppna den 15 april.

Den 15 april är det World Art Day. Dagen då Leonardo Da Vinci föddes. Enligt UNESCO firas dagen för att stärka kopplingarna mellan konsten och samhället och uppmuntra medvetenheten om mångfalden av konstnärliga uttryck.

När vi nu återigen öppnar portarna har vi producerat 5 nya utställningar. Vi har byggt om receptionen med en shop och vi inviger också vår nya identitets profil.


I shopen har vi skapat plats för en ”pop-upp” försäljning. Denna yta är vikt för konsthantverkare, småföretagare och UF-företagare. Platsen kan hyras för endast 200kr/dag eller 10% av försäljningen. Max 5 dagar /månad beroende på efterfrågan. Den som hyr ansvarar själv för passning och försäljning.

Är du intresserad och vill veta mer hör av dig till 0620-682263 eller maila till apotekshuset@solleftea.se


Kontakt