Sollefteå - en kraftfull kommun

Boende

Fotograf Åsa G. Torell

Hotell Hallstabergetlänk till annan webbplats

Det här trevliga spahotellet ligger en minuts promenad från skidspår- och skidbackar och 3,7 km från Sollefteås centrum.

Långsele Campinglänk till annan webbplats

Långsele camping är en plats för er som uppskattar lugnet och en stunds avkoppling i naturskön miljö intill Faxälvens vatten. Handikappbrygga finns vid strandbadet.

Sollefteå Camping

Sollefteå Camping är väldigt populär bland barnfamiljer , det finns någonting att göra för alla . Campingen ligger strax utanför stadskärnan med gångavstånd till centrum.

Hotel Sollefteålänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Ett charmigt familjeägt hotell centralt beläget i Sollefteå gamla stadskärna, på gångavstånd från Sollefteå resecentrum och gågatan, alldeles intill stadsparken.

Näsåker Campinglänk till annan webbplats

En lugn och naturskön camping belägen på prästnipan ovanför stenåldersbyn och Nämforsens hällristningar.

Gröna Huset i Skogsnäslänk till annan webbplats

Gröna Huset är beläget på Skogsnäs i Ångermanland omgivet av tysta, vidsträckta skogar. Här skymmer inga gatlyktor stjärnorna på natthimlen och snön lyser vit hela vintern.

Junsele Campinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Campingen Ligger i ett naturskönt läge ca 200 m från djurparkenoch äventyrs & vildmarksanläggningen. Campingen har öppet året runt.

Björklunden Hotelllänk till annan webbplats

Hotell i naturskönt område på Övergård med gångavstånd till centrum. Hotellet har 20 rum fördelade på dubbel- o enkelrum


Ramsele Campinglänk till annan webbplats

Ramsele Camping är ett härligt friluftsområde som ligger vackert beläget. Fina campingplatser för tält, husvagnar och husbilar.

Omsjö Camping

Omsjö camping ligger på en naturskön plats invid Karvsjön, nordost om Näsåker. Omsjö är ett område rikt på naturupplevelser.

Nipan Hotelllänk till annan webbplats

Vi finns på Nipanområdet där Norrlands Trängregemente T3 fanns tills 1994. Regementets sjukstuga med sina salar i olika storlekar har totalrenoverats och blivit hotell med ett 30 tal rum.

Glamping Höga Kustenlänk till annan webbplats

Lyxcamping mitt ute i skogen? Testa Fields Swedens lyxiga variant av camping i natursköna Höga Kusten.

Hotell Appelbergslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Appelberg Hotell är ett anrikt hotell, beläget i hjärtat av Sollefteå. Närheten till city gör att du lätt kan shoppa,fika på mysiga caféer och promenera i staden.