30 november 2022 kl. 07.30-08.45

Från konsument till medborgare: beredskap och hållbar omställning.

Öppen föreläsning med David Bennett

Den här föreläsningen kommer väcka liv i människan som medborgare bortom rollen som enbart konsument och anställd. Vi tittar på civilsamhället möjlighet att bli vårt sista bästa hopp för anständiga liv i de återkommande krisernas tidevarv. Vi kommer se hur distribuerade grupper av medborgare inte bara kan öka krisberedskapen utan också öka lokala samhällens möjlighet att fortsätta frodas.

David Bennett är ordförande i Omställningsnätverket, grundande medlem i Byakademin, projektledare för projektet Hållbara matsystem i Härnösand och verksam i Sörnäsets Småbruk. Han är medförfattare till den nyutkomna boken Framtidens by: när lokala samhällen tar sig rätten att blomstra

Föreläsningarna är gratis och öppna för alla. Platserna är begränsade så du måste föranmäla dig, se sista anmälningsdagar under respektive föreläsning. Anmälan hittar du via vår e-tjänst och länk finns längre ned på sidan. Vi håller till på Reveljen, byggnad 4, Nipanområdet i Sollefteå kl. 07.45 till 08.45. Från kl. 07.30 bjuder vi på kaffe och smörgås.

Anmäl dig senast 23 novemberwww.reveljen.eu Länk till annan webbplats.