9 juni 2022 till 12 juni 2022 kl. 19.00-12.00

Öppna ditt hjärta på yogaretreat i Skogsnäs

Välkommen på kundaliniyoga-retreat i vackra Skogsnäs som ligger vid Fjällsjöälven, i hjärtat av den ångermanländska skogen!

Temat för de här dagarna är "Öppna ditt hjärta" - hitta kraften att ta emot kärlek samt att ge kärlek till både dig själv och din omgivning. Med hjälp av kundaliniyogans tekniker jobbar vi på vårt energisystem och lyfter blockeringar, där hjärtat "navet" i kroppen är i fokus. Vi erbjuder dig yoga, meditation, mantrasång, naturupplevelser, bastu vid älven, samtliga måltider (vegetariska) samt boende på Skogsnäs hotell "Gröna Huset". Yogasalen ligger i Skogsnäs gamla yurtverkstad och är nyrenoverad, den erbjuder dig ljus och en magisk atmosfär. Vårt mål är att du ska komma från retreatet med ny energi, ett öppet hjärta och med kraft att föra med dig detta in i din vardag, kanske genom konkreta förändringar/handlingar som påverkar ditt liv i en positiv riktning.

Om yogaformen:

Kundaliniyoga är en dynamisk form av yoga där kroppen fysiskt får jobba och sinnet får ro! Kraftfulla rörelser varvas med vila och andningen är ett genomgående fokus. Alla kan delta utifrån sina individuella förutsättningar. Kundaliniyogans syfte är att stärka oss i processen att uppnå vårt fulla kreativa potential, för att sedan få användning av detta i vårt vardagliga liv. I en klass inkluderas uppvärmningsövningar, ett kundaliniyogapass (en kriya), meditation och mantran. Målet är att deltagarna ska gå från klassen starkare, smidigare, med ny mental/emotionell energi samt med närvaro i kroppen och i nuet.

I Ångermanland ca 10 km nordöst om Ramsele i Sollefteå kommun finner du den kooperativa byn Skogsnäs och hotellet "Gröna Huset Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.", där retreatet kommer äga rum.

Besök Facebooksidan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. för detaljerad vägbeskrivning och övrig information.

Pris: Investering inklusive boende, mat, lakan och handduk: 5800 kr. Investering inklusive boende och mat (exklusive lakan ovh handduk): 5600 kr. Investering exklusive boende men inklusive mat: 4000 kr.

Bokning sker på DEN HÄR SIDAN Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. , sista anmälningsdag 26/5.

Kontakta arrangören via mejl (emilia.fichtelius@gmail.com) för mer information

Välkomna!

//Hanna Nordström och Emilia Fichtelius, dina kundaliniyogalärare

Till toppen