12 juni 2022 kl. 13.00-15.30

Äventyrliga familjen - prova på att paddla kajak, SUP och kanadensare

I äventyrliga familjen träffas friluftsintresserade familjer för att utforska, upptäcka och njuta av naturen.

I gruppen finns både plats för er som redan är friluftsvana och er som vill ta de första stegen ut i naturen. Vårt främsta mål är att ge er som familj möjlighet att umgås och ha kul på fritiden. Vi välkomnar familjer med barn i alla åldrar, men riktar oss främst till barn från 7 år och uppåt. Du som förälder är med och deltar i aktiviteten.

Denna gång träffas vi och provar paddling i Björksjön. Det går dock bra att även bada, busa, plaska. Som avslutning gör vi eld och grillar ostmackor som föreningen bjuder på. Ta med dig egen korv och bröd om du vill grilla annat. Ta med sittunderlag, extra kläder, egen vattenflaska, handduk och allt som behövs om du ska vara med och prova vattenaktiviteter. Kajaker, kanadensare och SUP lånar du av oss.

Vi samlas på parkeringen vid Björksjön.

OBS! Anmäl endast en person per familj! Vi kollar upp sen innan söndagen hur många ni är. Välkommen med din anmälan!

Denna är den sista av vårens äventyr. Fler äventyr kommer efter sommarsemestern.

Aktiviteten görs som en del i bidraget Luften är fri och med stöd från Region Västernorrland, Rädda Barnen samt Studiefrämjandet.

Frågor: kontakta Cristina Waaranperä 0730-487442. Det går bra att även skicka SMS om ni inte kommer fram när ni ringer.

Välkommen hälsar,

Friluftsfrämjandet i Sollefteå

https://www.friluftsframjandet.se/lat-aventyret-borja/hitta-aventyr/vildmarksaventyr/aventyrliga-familjen/aventyrliga-familjen---prova-pa-att-paddla-kajak-sup-och-kanadensare/ Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Till toppen