Söker du efter kompetens?

Detta projekt syftar till att para ihop ukrainska medborgare som omfattas av massflyktsdirektivet och söker arbete med företagare i Sollefteå kommun som söker kompetens.

Så här fungerar det

På denna sida kommer vi att publicera annonser från lokala företag i Sollefteå kommun som söker kompetens. Tanken är sedan att marknadsföra sidan så att de ukrainare som omfattas av massflyktsdirektivet kan hitta arbete och välja att bosätta sig i Sollefteå. För att underlätta kommer annonserna att publiceras på engelska. Vi ser därför gärna att du själv översätter din annons till engelska, annars gör vi det åt dig. Den sökande kommer att få ta kontakt direkt med dig och ni gör upp om eventuell intervju, anställningsvillkor osv. Detta är enbart ett sätt att nå ut med information om en ledigtjänst till målgruppen.

Så annonserar du

Använd e-tjänsten nedan.

Regler

Vi publicerar enbart annonser för tjänster och jobb inom Sollefteå kommun och med ett svenskt organisationsnummer. Som företagare är du ansvarig för de rekryteringar som du gör, Sollefteå kommun tillhandahåller enbart en plattform för annonsering. Vi förbehåller oss också att neka annonser som vi anser strider mot vår värdegrund och publicerar inte annonser som kan uppfattas som anstötliga, har rasistiska eller sexistiska budskap. Annonsen kommer att vara publicerad under 30 dagar eller tills du kontaktar oss och ber oss att ta ner den.

För att kunna publicera en annons behöver vi information från dig om,

  • Jobbtitel
  • Arbetsuppgifter
  • Kvalifikationer
  • Anställningens omfattning
  • Kontaktuppgifter för den arbetssökande
  • Tjänstens placering

Då målgruppen inte kan förutsättas kunna svenska ser vi helst att din annons är helt på engelska, annars kommer vi att översätta den.

Kontakt

Har du frågor, kontakta majed.safaee@solleftea.se