Fäboloppet i ny version!

Välkomna till en speciell variant av Fäboloppet!

I år skulle det bli sjätte gången för Fäboloppet men tyvärr är det ett år då det inte är lämpligt att vi träffas och umgås för nära varandra i för stora grupper. Eftersom vi ändå behöver vara ute och röra på oss, gärna i skog och mark, har vi tänkt lite annorlunda och kör i år en speciell variant av Fäboloppet.

 

Från och med midsommarafton, 19 juni, till och med söndag den 26 juli kan du när som helst:

1. Ladda hem någon form av löp-app till din telefon.
2. Gå, jogga, strosa eller spring sträckan från Sjödins i Norrmoflo och upp till fäbodarna.
3. Ladda upp din banmarkering från appen + en selfie med dig själv framför något av husen uppe vid fäbodarna här i evenemanget.
4.Gärna också skriva lite kort om hur loppet gick och en hälsning till andra som kan bli sugna på att försöka.

 

Bland alla som deltar och lägger in beviset här i evenemanget kommer vi att lotta ut 5 st gratis deltagaravgifter till nästa års Fäbolopp.

För dig som inte provat Fäboloppet förut kan vi berätta att det är ett utmanande skogslopp på ca 7 km med 200 m stigning. Banan börjar i Moflo by (Norrmoflo 119) och avslutas vid Moflo bodarna. Följ de rosa snitslarna.

 

Det går bra att parkera på Sjödins gård vid starten. Om du inte känner för att ta dig tillbaka samma väg ber du någon hämta dig med bil vid målet. Ni kommer då att behöva koden till vägbommen. Den står på anslaget vid starten. Glöm inte den!

 

För den som vill ha ett minne kvar av årets lopp går det bra att beställa en specialdesignad t-shirt för 250 kr plus porto, kan också hämtas på Medborgarkontoret i Näsåker.

 

Besök: https://www.facebook.com/events/324414575195875länk till annan webbplats för mer information!

 

T-shirten levereras i augusti

Du som vill göra extra gott swishar en slant till Lions Cancerfond. Information finns vid målet i boern'

Publicerad: 2020-05-27

Medborgarservice