Zombies i Sollefteå!

Är du redo inför zombie-apokalysen?

Så överlever du Zombieapokalypsem @ Old Oak

25 September kl. 18 - 19 

Zombieapokalypsen närmar sig. Du kommer att vara isolerad och utan el, värme, affärer, vatten och avlopp och närmaste hjälp är en vecka bort. Hur klarar du dig?

För att klara en Zombieapokalyps eller större samhällskris så måste du förberedda dig. Nils-Olov Nilsson, beredskapssamordnare kommer att berätta om vad du kan göra och vad du bör ha hemma för att vara så förberedd som möjligt.

Onsdag 25/9

Kl. 18.00

Plats: Övervåningen på Old Oak

 

Så överlever du i skogen under en Zombieapokalyps

28 september , heldag

När Zombieapokalypsen inträffar vill du vara så långt borta från civilisationen och tätbefolkade områden som möjligt. Därför är det naturligt att många väljer att gömma sig i skogen.

Men har du tillräckliga kunskaper för att klara dig i skogen under längre perioder. Vet du om vilka grundläggande kunskaper du behöver för att hålla dig varm, skaffa dig föda och skydd?

För att öka dina chanser till överlevnad och skapa större förståelse för naturen och skogen arrangerar Sollefteå kommun en överlevnadskurs den 28/9.

Kursen är på en halvdag och leds av överlevnadsexperten Hans Pahlin. Max antal platser 15 och anmälan sker till majed.safaee@solleftea.se. Kostnad 99 kr och anmälan är bindande.

 

Så förbereder du dig på Zombieapokalypsen - tips om mat och hälsa @Old Oak

2 Oktober, kl. 19 - 20:15

Vid en Zombieapokalyps är en god grundkondition oerhört viktigt. Zombies jobbar i lag men är långsamma och ska du komma undan en Zombie så måste du springa ifrån den. Därför arrangerar Sollefteå kommun en föreläsning på temat nyttig kost och hälsa.

Experter från Österåsens Hälsohem ger tips och råd om hur du kan börja förbereda dig genom att påbörja en nyttigare livsstil.

Onsdag 2/10

Kl.19.00

Plats: Övervåningen på Old Oak

Zombies don't run - you have to!

5 Oktober, kl. 19:30 - 21:00

Bakgrund

Efter att en rad mystiska händelser rapporterats väljer myndigheterna att år 1973 skicka en grupp forskare och militärer till skogarna i Sollefteå kommun.

Gruppen försvinner spårlöst och först 45 år senare under vintern 2018 upptäcks att gruppen förvandlats till zombies. Infektionen sprider sig och Zombisarna är tillbaka och redo att ta över Höga Kusten. Klarar du dig?

Mer information och anmälan på www.solleftea.se/zombielänk till annan webbplats

Ett skräcklopp!

Zombieapokalypsen är här och ditt liv står på spel. Uppdraget är lika enkel som omöjligt. Du ska springa, gå eller krypa en sträcka på 4 kilometer och ta dig förbi såväl hinder som hungriga zombies som inte vill något annat än att kalasa på din hjärna.

Du kommer att ha tre ”livband” som zombisarna kommer att ta först innan de infekterar dig och kalasar på din hjärna. Zombisarna kommer att överraska, jaga, samarbeta och framförallt de vet att du kommer.

Zombies don’t run är ett roligt lopp utan tävlingsinslag. Tanken är att du ska ha en kul upplevelse, röra på dig och använda våra tätortsnära friluftsområde. Sträckan är ungefär 4 kilometer och bör passa de flesta – en sträcka på ca 300 meter består av en brantare skogsstig där man bör vara försiktig.

Sista anmälningsdag är 28 september!

Den 5 oktober kl. 19.30 med start i Västra Skogen!

Kostnad 100 kr. Barn under 13 år springer gratis och delar ”liv” med vårdnadshavare som springer med.

För frågor kontakta majed.safaee@solleftea.se

Anmälan sker på www.solleftea.se/zombielänk till annan webbplats

 

Zombiewalk 2.0 @ Gågatan/Stadsparken Sollefteå

31 Oktober kl. 17 - 21

ZOMBIEWALK 2.0
Efter förra årets succé så kör vi iår igen! Torsdag 31/10.
Mer information kommer senare

Publicerad: 2019-08-21

Skribent:

Medborgarservice