Vinnarna från Stjärnkväll 2018

Foto: Sandbergs Foto

Foto: Sandbergs Foto

Stjärnkväll är kvällen då Sollefteå kommun hyllar sina företagare och näringsliv. Nästan 200 företagare och entreprenörer deltog och nedan ser du alla vinnare.

 

Årets företagare: ADC Media AB


Ett företag som ständigt utvecklas och alltid strävar mot att lyfta det positiva i omvärlden. Med kreativitet, idérikedom och brinnande intresse för det lokala når de själva nya höjdersamtidigt som de också lyfter de lokala företagen. Kunnig, innovativ och engagerad personal är en framgångsfaktor som borgar för fortsatta framgångar.

 

Årets Nykomling: Jeansloftet i Sollefteå AB

 

Med stort kunnande och sprudlande entusiasm har butiken fått en härlig nytändning. Hög servicenivå, trevligt bemötande och utökning av sortimentet lockar kunderna att handla lokalt. Med tro på Sollefteå och en vilja att bidra till utveckling av stadskärnan har man också startat en skobutik.

 

Årets handlare: ICA Nära Junsele, Montan-Edströms Livs AB

 

Med ett helhjärtat engagemang och kreativt entreprenörskap både för den egna verksamheten och för bygden drivs företaget framgångsrikt. Nyinvesteringar i butiken, utvecklat sortiment och ett fantastiskt kundbemötande ger företaget gott renommé långt utanför Junsele.

 

Årets Soloföretagare: Golvservice Sollefteå AB, Peter Hägglund

Med glädje och noggrannhet har företaget etablerat sig i en krävande bransch.
Väl utförda jobb, hög servicenivå och stor hanverksskicklighet har gett många
nöjda kunder och ett gott renommé.

Årets UF-företag: Protect It UF

Ett problemområde har på ett fokuserat sätt identifierats och analyserats. Genom skickligt utförda undersökningar, produktutveckling och nätverkande med andra företag har en prototyp till en produktserie med stor flexibilitet och marknadspotential utvecklats. Fantasifull, kreativ och smart marknadsföring samt ett enastående lagarbete är andra styrkor som ger framgång.


Årets kvinnliga företagare (utdelat av Q-nätverket): Helén Sahlstrand

Årets "Sollefteåambassadör" (Priset i Lasse Sjöbergs minne): Majed Safaee

Årets "Start-up" (Pris utdelat av Bizmaker): Human Dignity a center for Leadership.

Publicerad: 2018-03-24

Skribent:

Medborgarservice