Företagsfrukost

frukost

Intresset för våra företagsfrukostar ökar stadigt. En gång i månaden bjuder vi in till en trevlig stund där du är välkommen att delta.

Just nu har vi inga frukostar planerade pga den pågående pandemin.

Tanken med frukostarna är att det ska vara korta informativa inslag under cirka en timme. Efter det ges möjlighet till diskussioner och nätverkande. Det har visat sig vara ett bra koncept då samtalen ofta fortsätter långt efter att programmet avslutats.

Varje frukost har en frukostvärd, ett företag eller en organisation som bjuder på frukosten och för detta får 5-10 minuter och fem ”slides” för att presentera sin verksamhet. Frukosten serveras kl. 07.30 och programmet startar kl. 08.00.

Frukostarna serveras på Hullsta gård i Sollefteå, vid eventuell annan plats se annonsering. I möjligaste mån live-sänds också frukostarna via näringslivsenhetens facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt här nedan.

Aktiviteten genomförs i samverkan med Handel Sollefteå, Företagarna, Hantverkarna och Q-nätverket.

Nedan ser inspelning från företagsfrukosten den 7 oktober 2020 och via denna länk finner du inspelningen från företagsmötet den 17 juni 2021länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommande frukostar

Datum

Tid

Aktivitet

Plats

Anmälan

2 dec

07:30-09:00

Företagsfrukost

Hullsta Gård

INSTÄLLT