Företagsfrukost

frukost

Intresset för våra företagsfrukostar ökar stadigt. En gång i månaden bjuder vi in till en trevlig stund där du är välkommen att delta.

Just nu har vi inga frukostar planerade pga den pågående pandemin.

Tanken med frukostarna är att det ska vara korta informativa inslag under cirka en timme. Efter det ges möjlighet till diskussioner och nätverkande. Det har visat sig vara ett bra koncept då samtalen ofta fortsätter långt efter att programmet avslutats.

Varje frukost har en frukostvärd, ett företag eller en organisation som bjuder på frukosten och för detta får 5-10 minuter och fem ”slides” för att presentera sin verksamhet. Frukosten serveras kl. 07.30 och programmet startar kl. 08.00.

Frukostarna serveras på Hullsta gård i Sollefteå, vid eventuell annan plats se annonsering. I möjligaste mån live-sänds också frukostarna via näringslivsenhetens facebooksidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster samt här nedan.

Datum för hösten 2020: pga av den ökande smittan ställs resterande fysiska frukostar in. Vi tittar på att göra någon form av digital lösning istället.

Aktiviteten genomförs i samverkan med Handel Sollefteå, Företagarna, Hantverkarna och Q-nätverket.

Du ser företagsfrukosten från 7 oktober här nedan

OBS - Då vi har en rådande pandemi i samhället har vi begränsat antalet till 49 personer. Vi håller till i dansrotundan, drygt 400 kvm, och du serveras kaffe/te samt en smörgås som är inplastad. Allt för att förhindra smittspridning. ANMÄLAN GÖRS I FÖRVÄG VIA DENNA LÄNKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kommande frukostar

Datum

Tid

Aktivitet

Plats

Anmälan

2 dec

07:30-09:00

Företagsfrukost

Hullsta Gård

INSTÄLLT