Senior kontrollanläggningsingenjör

Svenska kraftnät logotyp

I rollen som kontrollanläggningsingenjör kommer du vara delaktig i projektgrupper inom investeringar av stationer, som tillsammans ansvarar för att nå projektmålet. Du kommer främst att ansvara för kontrollanläggningsfrågor i projekten från framtagande av upphandlingsdokument till färdigställt projekt. I detta ingår utvärdering av anbud, deltagande vid anbudsgenomgångar samt att vara delaktig som teknikstöd inom Svenska kraftnät samt i samarbetet med entreprenörer. I ansvaret ligger att säkerställa att anläggningarna byggs enligt kontrakt och tekniska riktlinjer.

Du behöver kunna arbeta självständigt inom ditt ansvarsområde i dina projekt. Du ska känna en stolthet över ditt arbete och ta ansvar för att dina arbetsuppgifter blir bra utförda. Du känner dig bekväm med att fatta beslut och vara lösningsfokuserad.
Då detta är en roll med många varierande kontaktytor behöver du också har lätt för att kunna kommunicera med olika målgrupper, både i tal och i skrift och vi ser att du har lätt för att samarbeta med andra och bygga goda relationer.

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. Din bakgrund Du ska ha examen inom Civilingenjör eller högskoleingenjör inom elkraft eller på annat sätt förvärvade kunskaper motsvarande detta.Ansök senast 7 oktober.

Starta automatiskt artikelbyte
Pausa automatiskt artikelbyte