Underhållstekniker

Vattenfall logotyp

Uniper söker en Underhållstekniker med placering i Hjälta/Långsele för arbete med drift, underhåll och utveckling av Unipers vattenkraftverk

Underhållsavdelningen består av cirka 50 personer, Här ges stora möjligheter att påverka, växa och utvecklas tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor.

Som underhållstekniker ingår du i en grupp på 14 personer, och arbetar i huvudsakligen med förebyggande och avhjälpande underhåll av Unipers vattenkraftverk för att säkerställa en hög säkerhet och drifttillgänglighet. Du deltar även i projekt. Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten vilket innebär att du behöver bo inom vårt verksamhetsområde. Exempel på arbetsuppgifter:

- Fakturahantering

- Support mail och telefon i inköpsprocessen

- Planering och genomförande av inspektioner

- Du håller dig uppdaterad om Uniper-koncernens riktlinjer inom området projektstyrning och informerar berörda intressenter

Uniper är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bl.a. av regler kring säkerhetsskydd, exportkontroll och nukleär icke-spridning.

Vi kommer därför att genomföra säkerhetsprövning av alla våra tjänster och komplettera med registerkontroll för säkerhetsklassade befattningar, i enlighet med Säkerhetsskyddslagen.

Eventuell hälsoundersökning inklusive drogtest kan också vara aktuellt innan anställning.

Ansök senast 14 juni.

Starta automatiskt artikelbyte
Pausa automatiskt artikelbyte