Om Reveljen

Foto: Pernilla Andersson

Reveljen är Sollefteå kommuns centrum för vuxnas lärande och utveckling. Här har vi samlat all form av vuxenutbildning för att underlätta för dig som vill studera.

Reveljen finner du i tre ockrafärgade byggnader på Nipanområdet, Sollefteå (se "Hitta hit" för karta). Här finns allt för att du ska lyckas med dina studier, till exempel grupprum, videokonferens, cafeteria och möjlighet att skriva tenta.

Flera utbildningsnivåer

På Reveljen kan du studera allt från en engelska på grundläggande nivå, eller på gymnasial nivå till en distanskurs i juridisk översikts kurs mot universitetet i Luleå. Som om inte det vore nog så erbjuder vi även utbildning i svenska för invandrare och anpassad utbildning för vuxna.

Reveljens aktiviteter

Utöver utbildning arrangerar vi även öppna föreläsningar, mässor och informationskvällar. Ibland ger vi oss även ut på turné runt om i kommunen för att informera om vilka utbildningsmöjligheter som finns. Bli därför inte förvånad om du stöter på Reveljen utanför ICA i Ramsele eller på ett café i Junsele.

Plan mot kränkande behandling

Reveljens plan mot kränkande behandling hittar du via länk längre ned på sidan.

Utbildningskatalog

Vår utbildningskatalog för 2023-2024 finns i digital form längre ned på sidan. Vill du ha den i tryckt format är du välkommen att skicka ett mail till reveljen@solleftea.se så kan vi posta den till dig.