Verksamhetsförlagd utbildning – boende och fritid

Boende

Kommunstyrelsen i Sollefteå kommun har beslutat att stugor på Sollefteå camping kan hyras
ut till VFU-studenter. Taxan är 1000 kronor per vecka (måndag–söndag) och stuga eller 500 kronor per vecka för den som kan tänka sig att dela stuga. I kostnaden ingår inte handduk, linne eller städning.

Kontakta Sollefteå camping på 0620- 68 25 42 eller skicka e-post till camping@solleftea.se

Har du fått din VFU-plats utanför Sollefteå tätort? Beslutet ovan gäller bara Sollefteå camping som drivs av kommunen. Har du behov av boende i Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele finns det trevliga campingplatser, se mer på länken nedan.
https://www.gosolleftea.se/Go-Solleftea/besok-oss/boende-camping-hotell Länk till annan webbplats.

Vill du passa på att plugga är du välkommen till Sollefteå Lärcenter,Reveljen. Skicka i så fall e-post till reveljen@solleftea.se för bokning av grupprum

Fritidspaket

Kommunstyrelsen har också beslutat att den VFU-student som gör sin VFU i Sollefteå kan få
ta del av ett “fritidspaket” i hela kommunen. Visa upp ditt mecenatkort Länk till annan webbplats. och legitimation i receptionen på Aquarena (bad och gym) Länk till annan webbplats. så får du 20% rabatt. Du får också åka skidor på Hallstabergets skidanläggning Länk till annan webbplats. Hallsta ski med ungdomsrabatt. Har du med dig mecenatkort och legitimation kan du använda längdspåren gratis och får ungdomsrabatt i Näsåkers badhus.

Vi i Sollefteå vill att du får en bra VFU, både på arbetsplatsen och på fritiden. Kontakta medborgarservice om du har några frågor.