Föreläsningar på Höga Kusten Företagsmässa

Under Företagsmässan, 21-22 april, kommer vi erbjuda föreläsningar för dig som är företagare eller önskar starta företag. Det är korta föreläsningar på ca 20 minuter och ska ses som ett intro på något som du sedan kanske vill diskutera vidare med respektive aktör.

De som föreläser är de som vi i dagligt tal kallar för ”företagens vänner” d v s organisationer som på olika sätt har stödjande funktioner för företagare och organisationer. Det kan handla om finansiering, rådgivning, riskkapital, generationsskifte eller företagsutveckling.

Det finns goda möjligheter för företag och organisationer att söka hjälp och stöttning i sin utvecklingsfas. Aktörerna som föreläser finns också på plats som utställare under fredagen den 21 april 2023 så passa på att träffa dem där också.

Alla föreläsningarna genomförs en trappa upp från mässhallen (ishallen) i curlingfikets lokal.

Föreläsningarna deltar du på utan kostnad men du behöver boka en biljett (görs digitalt nedan). Vi har bara 40 platser till varje föreläsning så säkra din plats redan nu. Läs mer och anmäl dig här: https://www.hogakustenforetagsmassa.se/forelasare/ Länk till annan webbplats.