Lena ”ambassadör” för digital affärsplattform

Lena Strandqvist är ny medarbetare på Energidalen. Hon kommer att vara informatör och ”ambassadör” för den nya digitala affärsplattform som tagits fram för att underlätta för såväl vindkraftprojektörer som lokala och regionala företagare att mötas för nya affärer.

Den digitala affärsplattformen har tagits fram i samarbete mellan Umeå universitet och Vindkraftcentrum. Primär målgrupp är bland annat de många olika vindkraftprojekt som är på gång runt om i landet.

Bara här i Sollefteå kommun är åtta olika vindkraftprojekt på gång som har ilagakraftvunna tillstånd och är redo att sjösättas den kommande femårsperioden.

Flera av dessa projektörer kommer att använda den nya digitala affärsplattformen när de söker lokala och regionala underentreprenörer och leverantörer av olika varor och tjänster.

Energidalen i Sollefteå AB samarbetar därför med Vindkraftcentrum i lanseringen av den digitala affärsplattformen. Den är en enkel och smidig ingång för lokala företagare som vill hitta vägen till nya kunder och samarbeten och den är öppen för registrering NU.

Kontakta Lena Strandqvist på Energidalen redan idag så hjälper hon dig med att synas i den digitala affärsplattformen. Och du – det är helt kostnadsfritt att vara med!

Lena Strandqvist
Telefon: 070-22 33 711
E-post: lena@letsdesign.se

Läs mer om digital affärsplattform här:

http://www.vindkraftcentrum.se/index.php/arkiv/735-ny-kostnadsfri-leverantoersdatabas-foer-vindkraftsprojekt-sa-fungerar-den-digitala-affaersplattformen