Succén från 2018 är tillbaka - #DrivkraftSollefteå 2019 i Ramsele

En dag om nytänkande och kreativitet. Släpp loss innovationskraften i din organisation och tillsammans lyckas vi skapa ett innovativt samhälle.

Innovation är en förutsättning för utveckling och tillväxt. Ökade krav och konkurrens kräver att vi ständigt hittar nya arbetssätt, produkter och tjänster. Hur kan du vara med och skapa en innovativ organisation och bidra till platsens attraktivitet? Hur ska er organisation göra för att ta vara på den kreativa potentialen hos anställda, kunder och nätverk?


Ladda ner inbjudan här.PDF


#DrivkraftSollefteå är en dag utöver det vanliga och handlar om hur vi gemensamt utvecklar Sollefteå kommun till att bli den plats som vi alla vill bo, leva och verka på. Under dagen kommer vi att lyssna på intressanta föreläsare men också nätverka. Som företagare, representant för föreningslivet och kommunen är du en viktig nyckelperson för att utveckla vår kommun och just därför vill vi ha just DIG med på konferensen.


#DrivkraftSollefteå ska vara en upplevelse


Sollefteå är en friluftskommun med många fantastiska miljöer och upplevelser. Därför lämnar vi traditionella konferenslokaler och flyttar ut till Hembygdsgården i Ramsele. Leverantör av lunch är populära Grillat i Imnäs.


Tänk på

Att konferenstältet är utomhus så klä dig efter väder. Vi rekommenderar också at du har varma, bekväma och funktionella skor för utomhus. Ett hett tips är att plocka med dig en filt även om tältet har en viss värme.


Föreläsare

  • Kaj Mickos, professor i innovationsteknik samt uppfinnare, mentor och innovationsrådgivare
  • Petra Henriksson, Bredbandsbullerbyar
  • Teo Härén, ett av Sveriges främsta förläsare på temat innovation och kreativitet
  • Emelie Genborg, Green Apple UF
  • Rikard Molander, analytiker Kairos Future
  • Miniseminarier


Komplett inbjudan kan du ladda ner här.PDF


Vem: Företagare, representanter från föreningslivet eller du som är intresserad av Sollefteå kommuns utveckling.


När: 17 september 2019

Tid: 10-17.00 (fika serveras från 09.30)

Var: Hembygdsgråden Ramsele

Anmälan: www.solleftea.se/drivkraftlänk till annan webbplats 300:- per person


Ingår: Seminarier, fika samt lunch tillagat av Grillat i Imnäs


Anmälningsavgiften kommer att faktureras er och inga återbetalningar

görs vid avbokning. Sista anmälan 7/9.


För fler frågor kontakta majed.safaee@solleftea.seAnmälan

Sista anmälningsdag har gått ut och vi kan inte längre garantera platser. Är du sen så kan det kanske finnas plats ändå. Skicka e-post till majed.safaee@solleftea.se och anmäl ditt intresse.


Starkare Företagsklimat

#DrivkraftSollefteå ingår i Sollefteå kommuns arbete med att stärka företagsklimatet. För detta projekt har kommunen sökt och beviljats statliga medel under tre år.

Publicerad: 2019-09-17

Medborgarservice